Nové 4K HDR OLED televizory

Obrazový procesor X1 Ultimate analyzuje obrazová data tak, aby se zvýraznil kontrast obrazu OLED, se sytými odstíny černé, špičkovým jasem a realistickým obrazem. Televizor je také vybaven technologií Pixel Contrast Booster, která zesiluje barvu a kontrast ve světlých oblastech. Můžete si tak vychutnat scény plné realistických odstínů a tónů s větší hloubkou, jemnými texturami a opravdovým kontrastem černé.

Je také prvním OLED televizorem, který je vybaven technologií X-Motion Clarity, která zajišťuje, aby bylo podání pohybu vždy plynulé a ostré. Technologie kontroluje scény zachycující pohyb a minimalizuje rozmazání, aby obraz zůstal ostrý. U scén zachycujících rychlý pohyb omezuje ztrátu jasu.

Technologie Acoustic Surface Audio, promění televizní obrazovku v reproduktor. Inovativní měnič umístěný za obrazovkou jemně vibruje a vytváří tím zvuk. Zvuk, který potom slyšíte, tak vychází přímo ze scény na obrazovce z míst, kde se odehrává akce – dialogy z úst postav a zvuk motoru z auta. Na zadní stranu televizoru byly integrovány dva reproduktory, které dodávají extra basy a vytvářejí dynamičtější zvuk.

Díky režimu Netflix Calibrated Mode, si můžete plně vychutnat obsah Netflix na televizoru ve stejné kvalitě jako na profesionálním studiovém monitoru. Kromě toho nabízí televizor také IMAX Enhanced a jsou připraveny splnit požadavky na vysokou kvalitu barev, kontrastu, čistoty a zvuku, která vám umožní plně si vychutnat zcela podmanivou domácí zábavu a využít výhody obsahu IMAX Enhanced.

Nová technologie Ambient Optimization, optimalizuje kvalitu obrazu a zvuku v jakémkoli prostředí, kam zákazník televizor umístí. Automaticky upraví jas obrazu podle světelných podmínek v místnosti, zesílí jas ve světlých místnostech a ztlumí jej v tmavších prostorách, aby byl obraz dokonalý. Dokonce dokáže v dané místnosti identifikovat objekty, jako například závěsy nebo nábytek, které zvuk pohlcují nebo naopak odrážejí. Následně dokáže tato technologie dokonale vyladit zvuk tak, aby nedocházelo ke ztrátě kvality.

Řada těchto televizorů je vybavena Android TV s funkcí Google Assistant, Google Play Store a vestavěným Chromecastem . 4K HDR OLED televizory budou dostupné od druhé poloviny května 2020.

Související příspěvky

Leave a Comment